Lediga tjänster SGV Forging in Skultuna AB

Operatör Varmpressning /Smed/Teknisk verkstadsarbetare


SGV Forging in Skultuna AB

Vi på SGV Forging in Skultuna utför varmpressning och CNC-bearbetning i mässing, koppar och aluminium. Till stor del sker varmpressningen helautomatiskt med robotar och svalbord. Maskinbearbetningen sker i CNC-styrda fleropar och svarvar. Vi är ett starkt team med i dagsläget 15 medarbetare och är inne i en kraftig expansionsfas med flera nya affärer. De senaste åren har vi investerat i bättre kapacitet i smedjan för att bli mer flexibla och bättre kunna möta våra kunders behov.

Information om tjänsten

Vi söker nu en lagspelare med teknisk utbildning/erfarenhet eller god teknisk förståelse till vårt härliga team. Där din förmåga till samarbete och sociala kompetens värderas högt. Som smed får du börja med att lära dig hantverket i manuella pressar med stöd av en fadder. På sikt kommer du att få lära dig att betjäna våra helautomatiska presslinor. Varmpressningen sker i skruv och excenterpressar med presskraft från 160 ton upp till 1250 ton. Goda kunskaper i både ritningsläsning och mätteknik är viktiga för arbetsrollen samt meriterande om du har verkstadsvana.

Kvalifikationer

För att lyckas med tjänsten tänker vi att man ska vara kvalitetsmedveten och ha en positiv inställning. Goda kunskaper i Svenska både i tal och skrift. Samt god förmåga att tillgodogöra sig skriftliga instruktioner och tillverkningsunderlag / säkerhetsföreskrifter.

Sök tjänsten och bli en del av vårt team genom att skicka CV och ett personligt brev senast 19/5 till darko.andonov@sgv.se löpande urval sker. Vid frågor om tjänsten kontakta Darko Andonov, 070-267 75 22

Anställningsform: Heltid, tillsvidareanställning
Placeringsort: Skultuna
Tillträde: Enligt överenskommelse

Varmt välkommen med din ansökan!