Operatör Varmpressning /Smed/Teknisk verkstadsarbetare

Om oss
Vi på SGV Forging i Skultuna utför varmpressning och CNC-bearbetning i mässing, koppar och aluminium. En stor del av varmpressningen sker helautomatiskt med hjälp av robotar och svalbord. Maskinbearbetningen görs med CNC-styrda fleropar och svarvar. Vi är ett starkt team med för närvarande 15 medarbetare och befinner oss i en kraftig expansionsfas med flera nya affärsmöjligheter. Under de senaste åren har vi investerat i att öka kapaciteten i smedjan för att bli mer flexibla och bättre kunna tillgodose våra kunders behov.

Tjänsten

Just nu söker vi en person med teknisk utbildning eller djupgående teknisk förståelse och erfarenhet för att komplettera vårt team. Vi värdesätter din förmåga till samarbete och social kompetens högt. Som smed kommer du att lära dig hantverket i manuella pressar med stöd av en mentor. Vi använder skruv- och excenterpressar med presskrafter från 160 ton upp till 1250 ton. Goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik är viktiga för rollen och det är meriterande om du har erfarenhet av verkstadsarbete.

Kvalifikationer
För att lyckas i denna roll är det viktigt att vara kvalitetsmedveten och ha en positiv inställning. Du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift, samt en förmåga att förstå och tillämpa skriftliga instruktioner och tillverkningsunderlag/säkerhetsföreskrifter.
Ansök om tjänsten och bli en del av vårt team genom att skicka ditt CV och ett personligt brev till darko.andonov@sgv.se löpande urval sker. Vid frågor om tjänsten kontakta Darko Andonov, 070-267 75 22.

Varmt välkommen med din ansökan!